Hvordan sender jeg en bil retur?

Kim

For at sikre hurtigst mulige ekspedition skal du udfylde en retursag her:

-> Udfyld en retursag hos Morfars.dk

Når du klikker på linket får du vores retursags-formular. Udfyld den som beskrevet - så ved vi præcis hvad der skal ske når vi får pakken retur. Når du har udfyldt formularen får du alle informationer om hvor pakken skal sendes hen.

På selve formularen kan du også læse hvordan du skal forholde dig med hensyn til fragt med mere.

Du kan læse alle detaljer om reklamationsret og fortrydelse i vores handelsbetingelser. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på tlf. 7025 9098 eller support@morfars.dk hvis du har yderligere spørgsmål.