Hvornår kommer min pakke?

Kim

Når din pakke bliver sendt modtager du en email fra os med et link til track & trace information. Ved at trykke på linket kommer du ind på en side hos fragtfirmaet GLS hvor du kan se præcis hvor din pakke er.

Her kan du se hvad de forskellige ting betyder

Morgen sortering = pakken er klar til at blive leveret

Vogn læsses = pakken er på en vogn

Vogn udbringning = pakken er leveret

Dørringer = der er lagt/sendt et brev til dig

Den siger at der ikke er en pakke på det nummer?

Vi sender mailen til dig når pakken bliver hentet hos os. Fragtmanden kører så ind på centralen og her bliver pakken skannet første gang. Det vil sige at det oftest først er om aftenen på afsendingsdagen at du kan se din pakke.

Når jeg trykker på linket kommer der en fejl?!

Det er vigtigt at du bruger hele linket. Linket er langt og der er mange mailprogrammer som "klipper" linket over. Hvis dit mailprogram har klippet linket så skal du manuelt kopiere hele linket over i din internetbrowser.

Der er noget galt?!

Så skal du kontakte GLS kundeservice direkte på tlf. 7633 1111 - sørg for at have pakkenummeret klar. Pakkenummeret er på 10 cifre og starter med 23057 (fx 2305799999).

De siger at pakken er væk/beskadiget?!

Så skal du kontakte os - send en mail til  support@morfars.dk, så tager vi os af resten.