Hvorfor er pengene spærret på mit Mastercard?

Kim

Når du handler hos morfars.dk aktiverer vi først din betaling den dag vi sender varen. Det betyder at pengene er i "ingen-mands-land"* indtil vi sender varen - de er "reserveret".

Hvis du annullerer en ordre så trykker vi på "Afvis ordre og betaling" og reservationen ophæves med det samme fra vores side.

MEN **Mastercard  "spærrer" dine penge i op til 30 dage efter at vi har annulleret ordren.**

Meget få bankansatte ved dette og giver ofte forklaringen "det er net-butikken der har dine penge" - hvilket er direkte usandt**.

Se her hvad e-mærket skriver om problematikken:

->   Hjælp, hvorfor er pengene spærret på mit Mastercard

* Nok nærmere "bankens-land".

** Ja, det er underligt at de ikke ved det. Mod uvidenhed kæmper selv guderne forgæves.