Hvorfor sender I ikke med postdanmark?

Et par år tilbage sendte vi alle pakker med Postdanmark - og det var ikke nogen succes.

Alt sendes med modtagerkvittering
For at sikre leveringen sender vi alt med modtagerkvittering. Postdanmark tager følgende priser: -brev på max 100g = DKK 90,-
-pakke op til 5kg = DKK 156,-
Vi tager kun kr. 59,- for at sende alle pakker uanset vægt - det er billigt!

Mange pakker bliver væk
Det største problem med Postdanmark er når en pakke bliver væk. Først skal modtageren melde pakken savnet, så skal de skrive et brev til afsenderen som så skal bekræfte at pakken er sendt og så bliver den efterlyst. Postdanmark kan så enten finde pakken eller opgive og udbetale en erstatning.
Vi oplevede mange gange ekspeditionstider på helt op til 5 uger hvilket vi selvfølgelig ikke kan byde vores kunder. Det betød at vi måtte sende en erstatningspakke med det samme til kunden. Da det var ret mange pakker som blev væk kunne vi ikke blive ved med at sende nye pakker og så vente på en afgørelse fra Postdanmark - vi havde simpelthen alt for mange varer/penge bundet i bortkomne pakker.

Nu kommer alle pakker frem til tiden!
I dag sender vi alle pakker med GLS - og dét virker! GLS leverer pakkerne mere effektivt og til lavere pris, og hvis en pakke bliver væk tager det maksimalt 3 dage at få afsluttet sagen. Vi kan overfor dig som kunde afslutte en sag om bortkommen pakke indenfor 48 timer - typisk allerede samme dag.

NYHED: Pakke-Shop, endelig et posthus der virker!
Ved at vælge levering til en Pakke-Shop kommer din pakke hurtigt frem og du kan hente den når det passer dig - nemt og sikkert. Pakke-Shop er etableret i samarbejde med Blockbuster, Coop, Hydro Texaco, DK Benzin, Superbest, Q8, OK Plus, Shell samt en række uafhængige butikker. Vælg levering til Pakke-Shop når du afslutter din ordre på www.morfars.dk

Spørgsmål: jamen, jeg behøver ikke modtagerkvittering - bare send det som brev.
Svar: det har vi prøvet - men gæt hvem der er skurken når brevet så ikke kommer frem. Derfor sender vi kun med modtagerkvittering.