Sådan limer du 1/10 rally dæk

Hej er rally dækene slidt ned? eller skal slæden bare ombygges til rally?

I rally dæk kan med køre med eller uden dæk indlæg/skum, jeg køre altid uden.

Vi skal lige have limet disse to børger sammen.

Hvis der ikke er huller i fælgen må du lige bore nogle, jeg more her et 1,5 mm hul

Jeg bore 3 steder i fælgen, for at luft kan komme und og ud når dækker bliver trykket sammen =)

Så er det bare at krænge dækket på

Det skal sidde helt perfekt, sådan

Hold lægget ud med en finger og kom lidt lim ned mellem fælg og dæk, gør det hele vejen rundt

slut at med at ligge en lille sjat på yder sidden, ganske lidt hele vejen rundt

Sådan, one down 3 to go

Så er det bare på med dem, og ud og race!