Min helikopter flyver lige pludselig mærkeligt

Hey Maverick

Er din heli lige pludselig begyndt at flyve skørt eller dårligt?

De små helikoptere er super følsomme tjek derfor om alt i helien er som det skal være

Først kontorler rotor blade de må ikke være hakkede, er der skader på rotorblade skift straks,ellers får du lige nogle fifs her:

Flybar og connect pole skal være fejlfrie og vippe ganske nemt uden at gå stramt.

her kan du lige se et udklip af nogle helier, flybaren er markeret med rød og connect pole med en gul cirkel, men den kan være svær at se ( der kommer et close up senere ) de fleste helier har kun en connect pole, det kan ligne at der er plads til to, men der skal kun være en =)

Hvis flybaren er knækket, som på billeder her markeret med blå cirkel

Her ser du connect pole, den er hoppet ud over det "øje" den normalt sidder på, det betyder at mekanismen nu løber lidt stramt og helikopteren flyver underligt.

blå cirkel markere fejl, gul viser hvordan den skal sidde

Sidste fif, sørg for at tandhjul sidder som de skal, rotorbladene skal løbe nemt hvis du drejer den runde med fingeren, en der må heller ikke være alt for meget slup, som fx her:

pres det hele lidt sammen forsigtigt, så du ikke knækker noget =)

Er din heli igen klar til at flyve? cool nok GET TO THE CHOPPA! og i luften.