Tips & Tricks til Stealth X09

Her er tips & tricks til Stealth X09 fra Haiboxing.

Brugervejledning og andre dokumenter:
-ligger nederst på siden

Diverse guides:
-skift af tandhjul (spur gear)
-reparation af bærearm, center kardan og spur gear
-hvis din Stealth X09 ikke vil bakke

Opstart og justering af Stealth X09 Brushless 2011 model
På denne video kan du se hvordan du kommer nemt, hurtigt og godt i gang med din nye Stealth X09 Brushless 2011. Du kan også se hvordan du nulstiller fartregulatoren og "binder" sender og modtager.

Hvordan nulstiller jeg fartregulatoren på Brushless 2011 modellen?
Se video her: Stealth X09 Brushless 2011 - nulstil fartregulator

Hvordan "binder" jeg 2.4GHz sender og modtager på 2011 modellen?
Se video her: Forbinde / Binde 2.4GHz sender og modtager

Hvordan skifter jeg bærearm, center kardan og spur gear?
Se video her: Reparation af Stealth X09

Indstilling af FM kontrollen før kørsel (Brushless model)
Det er vigtigt at du indstiller din kontrol - ellers virker bilen ikke korrekt. Se evt. også vejledning til HBX FM kontrol.
Fartregulatoren i Brushless modellen er lavet så den giver et bip når den tænder og et bip mere når den står korrekt justeret i speederen. Hvis du kun får det første bip skal du justere på TH TRIM indtil du hører det andet bip. Sluk bilen, tænd igen og først når begge bip kommer efter hinanden står bilen korrekt. Se her:
Video på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=fKfZaiWDk50

Hvor finder jeg antennen til kontrollen?
Den er lige her: antenne til HBX kontrol
Husk at vælge den rigtige - se beskrivelsen på produktet.

Hvilke batterier er de bedste til Brushless versionen?
Det er helt klar bedst at bruge 7,4V LiPo batteripakker da de giver bedst punch og køretid. Med prisen på LiPo 1800 og LiPo Charger 1.5 er der ingen undskyldning for ikke at bruge LiPo - det er samme pris som NiMH men med alle fordelene. Et Ultimate 6000 giver selvfølgelig længere køretid men også mere punch - med det rigtige underlag går bilen på baghjulene!
-> LiPo 6500 (det vildeste!)
-> Charger L3 (rigtig god LiPo oplader)
-> Blitz PRO (den bedste lader)

VIGTIGT VEDR. BRUG AF LIPO BATTERIER
LiPo batterier er suveræne men de har en lille svaghed; de kan ikke tåle at blive kørt helt flade. Når du bruger LiPo i din Stealth X09 Brushless skal du stoppe med at køre med det samme når du mærker at bilen bliver sløv. Det bedste er at bruge en LIPO BUZZER som giver alarm når du skal stoppe.

Opgradering af Stealth X09
Den mest populære opgradering er tandhjul i stål. I pakken får du både motortandhjulet og spur gearet - og så er det slut med at knække tænder ved de små uheld... til gengæld vil et større uheld koste dyrt da det så vil være motoren der går i stykker :(
Du kan også få flere opgraderingsdele i aluminium - se dem alle her: Opgraderingsdele til Stealth X09

Her er dokumenterne: