Bilen drejer modsat af hvad jeg gør

På din kontrol sidder der 2 små knapper som fx kan hedde REV (reverse) eller CH/REV. Disse knapper kan vende retningen på kanalen. Dvs. at hvis det fx er på speederen så bytter knappen om på frem/tilbage.

På digitale kontroller ligger det som et menupunkt og hedder fx CH/REV og du kan vælge mellem NORM og REV.

Hvis du fx har en HBX bil så sidder knapperne på toppen af kontrollen, lige ved siden af tænd/sluk.