Der kommer knase-lyde fra bilen

Det lyder ikke godt...

Start med at checke om der er kommet småsten eller skidt ind til tandhjulene. Det kan være alle steder i bilen hvor der er tandhjul - ofte kan du høre hvor det kommer fra. Sørg for at rense bilen ordenligt og få alt snavs væk. Giv din bil lidt kærlighed, så holder den længere.

Det kan også være at der er knækket en tand på et tandhjul. Det skyldes typisk uheld hvor bilen rammer et eller andet og dermed skaber en ekstra belastning.

Det kan også skyldes helt naturligt slid. På fjernstyrede biler vil der altid være slid på de bevægelige dele - og især tandhjulene. Når tandhjulene bliver slidt begynder de at larme. Find det/de slidte tandhjul og skift dem ud.