Min Stealth vil ikke bakke - hvad gør jeg?

Fartregulatoren (ESC) har en mængde indstillingsmuligheder der er forudprogrammet fra fabrikken.

Disse indstillinger kan nulstilles i forskellige situationer - bl.a. har vi set det ske ved sammenstød.

Her kan du se hvordan du aktiverer bak-funktionen på en Stealth fartregulator.

Det kan virke lidt vanvittigt - men det virker :-)

Du skal have en batteripakke i bilen, og din sender skal være slukket.

Du skal: hold knappen i bund og tænd bilen (bliv ved med at holde knappen nede) Bilen siger: bipper hurtigt - ca. 13 bip. Herefter går ESC i programmeringmode.

Du skal: lytte efter 2 lange bip + lille pause + 1 kort bip - først nu slippes knappen.

Bilen siger: et antal bip alt efter hvilken running mode den er i: -> 1 bip = frem + bremse -> 2 bip = frem + bremse + bak -> 3 bip = frem + bak

Du skal: tryk 1 gang på knappen for at skifte til næste værdi.

Hvis bilen fx bipper 1 gang og du trykker på knappen 1 gang så skifter den til 2 bip (som er den rigtige indstilling).

Bilen siger: 2 bip = frem + bremse + bak Du skal: slukke bilen

Nu kan din Stealth bakke igen :-)

Jeg kan anbefale at du også checker vores video med opstart og justering af Stealth her: -> Opstart og justering af Stealth X09 (http://www.youtube.com/watch?v=M2p9Z4BXF7k