Hvilke opgraderingsdele passer til SNIPER?

Sniper RC bilen fra Nanda Racing er designet med Cross Car Compability som gør at du kan bruge dele fra andre producenter.
Vi finder og tester løbende dele og opdaterer listen nedenfor. Send os gerne en mail på support@morfars.dk hvis du finder dele der passer.

Sniper RC bilen fra Nanda Racing er designet med Cross Car Compability som gør at du kan bruge dele fra andre producenter.

Vi finder og tester løbende dele og opdaterer listen nedenfor. Send os gerne en mail på support@morfars.dk hvis du finder dele der passer.

Produkt Producent Varenummer Kommentar
Rear Hub Carrier (alu) 3Racing 3RTT01-12 Passer direkte
Front Knuckle Arms (alu) 3Racing 3RTT01-13 Passer direkte
Oil Damper Set (alu) 3Racing 3RTT01-14 Passer direkte (super lækre!)
Spring Set 3Racing 3RTT01-14SS Passer til ovenstående
King Pin Shim (alu) 3Racing 3RTT01-15 Passer direkte
Camber Suspension Arm set (Front) 3Racing 3RTT01-20 Passer direkte
Camber Suspension Arm set (Rear) 3Racing 3RTT01-21 Passer direkte
Conversion Kit for TT-01 V2 (Graphite) 3Racing TT01-E35V2 Passer direkte
Upper Arm Mount (alu) GPM GPMTT009 Passer direkte
Styrespindler front (alu) GPM GPMTT021 Skal tilpasses for at kunne passe (files til)
Styrespindler bag (alu) GPM GPMTT022 Passer direkte
Servo Mount (alu) GPM GPMTT024 Passer direkte
Main Shaft (alu) GPM GPMTT025 Passer direkte
Main Shaft (graphite) GPM GPMGTT025 Passer direkte
Steering Assembly (alu) GPM GPMTT048 Den originale servoarm skal genbruges
Steering Tie Rod (alu) GPM GPMTT049 Passer direkte
Tie Rod set (alu) GPM GPMTT160 Passer direkte
Trækaksler (2-leds i stål) GPM GPMSTT233 Passer direkte
Trækaksler 4 stk. (2-leds i titanium-alu) GPM GPMTHTT233 Passer direkte
Trækaksler (2-leds i titanium) GPM GPMTTT233 Passer direkte (super lækre)